Volná místa profese kuchař pro Ústecký kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 6
Pozice je vhodná i pro cizince. První kontakt emailem.
Kontakt: F&B manažer, tel.: 606 049 586, e-mail: fab@hotel-kgm.cz Lázeňský hotel v centru Karlových Varů přijme kuchaře/kuchařku na studenou kuchyni. Náplň práce: Příprava veškerého sortimentu studené kuchyně na penze a á la carte (saláty, ...
Kontakt: Ayrapetov Artur, tel.: 776 880 888, e-mail: cafeemilia@email.cz Náplň práce: Kuchař je ve své práci zodpovědný za sestavování jídelního lístku a vytvoření vhodné skladby pokrmů. Spolupracuje při zjišťování nákladů, objednávání surovin, ...
Kontakt: F&B manažer, tel.: 606 049 586, e-mail: fab@hotel-kgm.cz Lázeňský hotel v centru Karlových Varů přijme kuchaře/kuchařku se zkušeností teplé i studené kuchyně. Požadujeme praxi, splehlivost a schopnost samostatně pracovat. Pracovní doba je ...
Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Pracovní doba: 6:00-18:00 hodin, krátký-dlouhý týden. Prémie do 10 000,-Kč
Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Pracovní doba: 7:00-19:00 hodin. Prémie.
Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Kdo nahlásil: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Pracovní doba: 8:00-20:00 hodin, krátký-dlouhý týden. Prémie do 10 000,-Kč
Hledáme kuchaře na přípravu indických jídel s praxí. Výhodou znalost nepálštiny a angličtiny. Pracovní doba 10-22 hod. Krátký/dlouhý týden. První kontakt telefonicky.
Kontakt: Prokop Petr, tel.: 607 441 470, e-mail: info@hotelion.eu požadujeme znalost thajské kuchyně
- pracovní doba 6:00-14:00 pondělí až pátek - příprava a výdej teplých pokrmů na výdej, omáčky, polévky, smažená jídla, ohřev pokrmů Kontakt: telefonicky po-pá 8:00-16:00, životopisy zasílejte e-mailem